Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Košarkaši Vojvodine bez finala

Košarkaši Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u finale plej-ofa Superlige, pošto ih je u polufinalu eliminisao Partizan ukupnim rezultatom 2:0 u pobedama.

Fijero stiže u FK Vojvodinu

Fudbaler Univerzitarija i reprezentativac Bolivije Eduardo Fijero Ribera (25) prvo je zvanično pojačanje Vojvodine u letnjem prelaznom roku.

"Pasuljijada" 7. i 8. juna u Temerinu

Izvršni direktor "Bin festa" (Temerinska pasuljijada) Dragan Vukotić izjavio je da će ovogodišnja manifestacija, deveta po redu, biti održana 7. i 8. juna na temerinskom "Vašarištu", i da očekuje da će na njoj nastupiti rekordan broj ekipa koje će se takmičiti u kuvanju pasulja.

Vučević: Neće biti poskupljenja komunalija

Zbog novih poreskih zakona, Novi Sad će ostati bez blizu 160 miliona dinara mesečnih prihoda, a kada se na to doda i 400 miliona na ime odštete ATP "Vojvodini", gradski budžet ove godine biće kraći za dve milijarde dinara.

Izabrani članovi nadzornih odbora JP i JKP

Odbornici Skupštine grada Novog Sada izabrali su danas članove nadzornih odbora 16 javnih i javno komunalnih preduzeća čime su stvoreni uslovi za raspisivanje konkursa za imenovanje direktora tih preduzeća.